Vitrineskapet med det rare i

IKEA Fabrikör vitrineskap

Stadshem

Det blir mer og mer vanlig å bruke arvede møbler i innredningen, og vitrineskap er et sånt møbel mange tar vare på. Produsentene har også lagt merke til den økte bruken av vitrineskap, og det kommer stadig nye på markedet.

Mange tenker at vitrineskap er til servise og andre pyntegjenstander, men på samme måte som man har begynt å putte dekor i bokhyllene istedenfor bøker, begynner man nå å sette andre ting enn servise i vitrineskapet. Vi skal vise noen bruksområder for vitrineskapet som du kanskje ikke hadde tenkt på selv.
En av de minst åpenbare måtene å bruke vitrineskapet er til oppbevaring av småting som man ellers har i klesskapet – skjerf, belter, sko og sysaker er bare noe av det du kan stille ut. Er skapet lavt nok, kan du ha ting oppå også, en lampe gir fint lys over utstillingen.

Stort, sort vitrineskap kontor

Sara Langstedt for Katrin Bååth

Kontorsaker og kreativt nips gjør seg spesielt godt i et vitrineskap. Ting som vanligvis blir stående og samle støv, blir fint fyll blant kjedelige permer, eker og bøker.

Vitrineskap sengetøy og puter

Holly Marder

På soverommet kan vitrineskapet brukes til sengetøy og andre tekstiler. Sørg for at fargene harmonerer, og at det også er noen elementer som ikke er brettet på vanlig måte.

Gammelt vitrineskap

Jersey Ice Cream Company

Også har vi servise da, for det er ikke noe i veien for å stille ut serviset i vitrineskapet, men hva med å bytte ut finserviset med hverdagsserviset? Pynt opp med litt tøyservietter og serveringsskåler, så det hele får et avslappet uttrykk.

Vitrineskap Ferm Living Haze

Ferm Living

I Ferm Livings nye vitrineskap Haze er det form og farge som spiller den viktigste rollen bak det matte glasset.

 

Hva bruker du vitrineskapet ditt til?

 

Legg inn en kommentar