Våre prosjekter: Fjellhytte

Hytte, interiør, Køyeseng, jotun elegant, ikea bordlampe, kobberkjele, jotun valnøtt, puter, sengetøy, hytte

Et lite tilbygg på en fjellhytte føltes tidligere kaldt og lite innbydende. Tilbygget blir brukt som gjesterom, og ønsket var at det skulle være et sted der gjestene kan trekke seg tilbake og slappe av. Varme farger og stor bruk av tekstiler, har gitt dette tilbygget en ny atmosfære.

Hytte, interiør, Jotun elegant, jotun interiørbeis valnøtt, hytte dør, støvler, trekasse, parafinlampe, lykt

Veggene er beiset med ett strøk Jotun interiørbeis i fargen valnøtt. Døren og sengene er malt i fargen elegant fra Jotun som er en mørk, varmgrå farge. Det ble valgt en såpass mørk farge for at den skulle gli inn i interiøret. Hadde fargen vært lysere, ville den skilt seg ut, og føltes kjøligere.

hytte, interiør, Ikea rast kommode, pinnestol, ikea nordnäs bord, kvist, bordlampe, reinsdyrskinn

Det ble også plass til bord og stoler i tilbygget. Kommoden er beiset med tre strøk av samme interiørbeis som er brukt på veggene, og bordet har fått samme farge som sengene. En gammel kobberkjele gir liv og varme til interiøret.

Hytte, interiør, seng, pynteputer, linsengetøy, linsengeteppe, hyttegardiner, ikea hektar, jotun valnøtt, ikea gardiner, stemning

Sengetøy i hvitt lin gir et rent uttrykk, samtidig som er er et grovt materiale som passer fint på en hytte. Pynteputene og sengeteppene er sydd av stoff fra Stoff og Stil.

IMG_1028

På veggen mellom enkeltsengene og dobbeltsengen er det hengt opp et par gamle ski i farger som tas opp i interiøret. Under dobbeltsengen er det snekret skuffer til oppbevaring av bagger.

Alle bilder: Tidsrom Interiørdesign

One thought on “Våre prosjekter: Fjellhytte

Legg inn en kommentar