Utnytt skråtaket 

skråtak bokhyller

via Alvhem Mäkleri

Det er ikke lett å innrede rom med skråtak, men her gjelder det å være kreativ.

Ofte blir rom med skråtak brukt som en tv-stue, et bøttekott eller som garderobe. Det viktigste er å tenke på hva du vil at rommet skal brukes til og hva som er deres behov. Hvis du vil få til et ekstra soverom, bad eller kontor i en etasje med skråtak, må du bruke god tid på planleggingen. Utnytt plassen maksimalt under skråtaket, ofte er det gode muligheter for oppbevaring der taket er på det laveste. IKEA har mange type kommoder, hyller og skap som kan passe, og som kan settes på rekke og rad og likevel gli inn i interiøret. Det fineste blir selvfølgelig å få en møbelsnekker til å bygge spesialtilpassede løsninger, men er du hendig, kan du også klare det selv.

skråtak badekar metrofliser

via Acre Creative

Et badekar krevet ikke god takhøyde, så utnytt den laveste delen av rommet, og sett badekaret der. Badekaret kan også plasseres på kortsiden av rommet med lavere takhøyde i fotenden, og dusjen i rommets høyeste punkt.

Skråtak kjøkken klassisk stil

via Alvhem Mäkleri

Et intimt og koselig kjøkken med skråtak. Her er overskapene byttet ut med hyller og innredningen holdt ton-i-ton for et ryddig uttrykk.

Skråtak stue blått og rosa

via Berlingske

Som med badekaret trenger ikke sofaen takhøyde, så utnytt det. Takvinduer gir godt lys, helt uten innsyn.

skråtak skrivebord

via Chezerbey

Møbler som går over hele kortsiden av rommet, får rommet til å se bredere ut, som passer perfekt for lange, trange loftsrom. En lang arbeidsbenk gir mulighet for kreativt arbeid.

Har du skråtak i ditt hjem?

Legg inn en kommentar