Utekjøkken

Livet Hemma

De som er glad i å grille, kan nok si seg enige i at det å lage mat ute, er ekstra hyggelig. Og mange har nok tenkt tanken allerede, at det hadde vært utrolig deilig å slippe å gå inn og lage mat når det er fint sommervær ute. Har du litt ekstra plass i hagen, kanskje der grillen allerede står, kan dette bli en fin plass for et hyggelig utekjøkken. For noen er det nok med en liten benkeplate til tilberedning, mens andre gjerne også vil ha rennende vann, søppelsortering og oppvaskstativ. Vi har samlet et knippe utekjøkken-prosjekter, i forskjellige vanskelighetsgrad, som du enten kan lage selv, eller få noen til å lage for deg.

 

Ferdigkjøpt

IKEA

For de som ikke vil snekre selv, finnes det flere varianter av ferdig utekjøkken i butikkene. Hva med å sette opp en skikkelig kjøkkenøy, så flere kan samarbeide om matlagingen?

 

Enkel konstruksjon

Hus & Hem

Har man lyst til å snekre noe selv, uten å ha så mye erfaring, kan man lage et enkelt utekjøkken av lekter og spiler. For enkelhetens skyld, kan du droppe vasken, og heller gå for en ferdigkjøpt benkeplate.

For hobbysnekkeren

Therese Knutsen

Har du noen prosjekter bak deg, bør dette utekjøkkenet gå lett som en lek. Skapdørene skjuler rot, mens oppbevaringsveggen gir mulighet til å henge opp det man vil ha lett tilgjengelig.

 

Avansert

Tom Blanchford for Techne

De mest avanserte løsningene er tidkrevende, men man kan også sette arbeidet bort til de proffe. Da kan man til gjengjeld få et stilrent utekjøkken som passer husets og hagens stil.

 

Hvordan utekjøkken drømmer du om?

Legg inn en kommentar