Trendfarge: Rosa

jotun-1-vegg-2856-warm-blush-og-vegg-bak-10580-soft-skin

Via Lady Inspirasjonsblogg

Det er så mye å velge i når det kommer til veggfarger for tiden at vi ikke klarer å slutte å skrive om det. Rosa er ikke lenger forbeholdt jenterom, for i riktig nyanse kan rosa få frem akkurat det uttrykket du ønsker. Rosa oppleves for de fleste som sukkersøtt, men i andre nyanser kan rosa oppleves som alt fra tøft til elegant. Her er det er nyansene og kombinasjonene som teller.

Rosafarger med mye sort i gir en rolig base til soverom, gang eller bad. De støvete nyansene av rosa kombineres med rosa i andre nyanser og hvitt for et enkelt og rent uttrykk.

CF16-COTY-OchreGold_Nordsjo

Via Nordsjø

Årets farge fra Nordsjø Ochre Gold passer perfekt med lyse nyanser av rosa. En kombinasjon man har sett mye av i trendbildet i år.

9593bbed231e882796f586be4329face

Via Elle

Den klassiske kombinasjonen grønt og rosa. Disse er komplementærfarger som passer perfekt sammen. Klare farger og harde linjer gir et tøft uttrykk, selv med en sukkersøt rosanyanse som base. Treverket i rommet toner ned uttrykket.

01daf2064c916a3f712cb323e6650ac4

Via My Domaine

Et elegant kontor i en lyserosa farge. Gulvteppet gjør grunnlaget for resten av fargene i rommet. Det blå går igjen i benken, og det rødlige blir tatt opp i sidebordet.

 

Kunne du malt et rom rosa?

Legg inn en kommentar