Tre trender du kommer til å se mer av i 2016

ochre gold nordsjo rosa gult trapp

via Nordsjø

Godt nyttår til alle våre lesere!

Vi vil starte det nye året med å fortelle om tre av trendene vi mener vi kommer til å se i 2016. Som alle år vil det være mange trender som kommer og går i løpet av sesongene. Spesielt nå som det er så stort fokus på å innrede personlig, vil man se flere trender som passer spesielt til de forskjellige stilretningene.

I denne omgang har vi valgt å fokusere på tre uperfekte og litt stygge trender. Tre trender som mange sikkert vil tenke ikke er noe for dem, men vi kan nesten love at du i løpet av året vil se hvorfor vi valgte ut akkurat disse trendene til vårt første trendinnlegg for 2016.

furuvegger sofa stue

via Milk Decoration

Furu:
Vi ser så vidt at furuen vender tilbake. Møbelbutikkene selger nå furumøbler og i flere boligreportasjer kan du lese om familier som har tatt vare på furuen. Selv om furuen er tilbake betyr ikke det at alt av gammel furu nå er inn. De nye møblene har strammere former enn de vi så på 90-tallet, og gulnet panelet er ikke like gulnet. Noen ting kan man likevel ta vare på: sakselamper, og fine lampeføtter med moderne lampeskjermer kommer til å ta seg fint ut i skandinaviske hjem. Panelet liker vi best når det er beiset med interiørbeis i en naturlig fargetone.

Rosa sofa fotokunst

via Pop and Scott

Fotokunst:
Fotokunsten har blomstret det siste året. Naturbilder som er redigert for å få et mer abstrakt uttrykk gir stemning til rommet. Den fotokunsten vi ser mest av er både dyster og magisk på samme tid, med få farger per bilde. Du kan også prøve å ta bildene selv og forstørre i fotobutikken. Finn minimalistiske landskap eller ta et utsnitt av bakken, og rediger det selv.

jotun anonymous gult soverom

via Jotun

Stygg-fine farger

Det virker kanskje ikke så forlokkende, men selv har vi forelsket oss i stygg-fine farger denne høsten, og alt tyder på at dette er en trend flere kommer til å kaste seg på i 2016. Med styggfine farger mener vi gul- og grønnfarger med mye sort i, som samtidig er fargesterke. Fargene blir da litt ”skitne” og ser ikke spesielt fine ut alene. I riktig kombinasjon, derimot, får man frem skjønnheten i også disse fargene. Sjekk ut årets farge fra Nordsjø – ”Ochre gold”, Jotuns ”Anonymous” på bildet over eller den gursegrønne fargen ”olivenlund” fra Jotun.

 

Hvilke trender har du tro på for 2016?

Legg inn en kommentar