Våre tjenester

Det er viktig å tenke på helheten når man skal innrede og fargesette en bolig. Vi i Tidsrom Interiørdesign leverer komplette interiørløsninger til både små og store  prosjekter. Vi jobber alltid i team på prosjektene, noe som gir deg en trygghet på at løsningene alltid er godt gjennomtenkt.

 

RÅDGIVNING VED SALG AV BOLIG

Ved boligsalg er det viktig at boligen fremstilles på best mulig måte. Mange ønsker å pusse opp før de selger, og ønsker et interiør som trekker flest mulig interesserte kjøpere.  Stylisten går sammen med deg fra rom til rom, og forteller hvordan du lett kan gjøre boligen mer tiltalende før fotografering og visning. Vi gir råd som gjør at  boligen vil  appellere til flere.

 

INTERIØRKONSULTASJON

Ønsker du kun tips og råd til boligen, kan vi komme hjem til deg på en interiørkonsultasjon. Vi går gjennom de rommene du trenger hjelp med og svarer på de spørsmålene du skulle ha. Under konsultasjonene kan vi hjelpe med valg av veggfarger, plassering av møbler og belysning, og andre tips og råd. En interiørkonsultasjon med  oss koster 1700,-.

 

INTERIØRDESIGN 

Vi leverer møbleringsplan, belysningsplan, farge- og materialvalg, innkjøpslister, styling og andre råd ved oppussing. Det er viktig for oss å bevare det som er viktig for dere, og vi skaper derfor et skreddersydd interiør til hvert enkelt hjem.

Møbleringsplanen vil gi oversikt over hvor i rommet møblene bør plasseres. Vi gir løsninger som skaper god flyt i rommet, og samtidig dekker deres behov.

Belysningsplan  er en oversiktlig tegning av lyssettingen i rommet. Vi legger vekt på å lage en god løsning som gir allmennbelysning og stemningsbelysning i ditt hjem.

Material- og fargevalg  leveres som en kollasj med farger og materialer som vil harmonere sammen. For oss er det viktig å finne løsninger som passer deres personlighet og stil. Kollasjen kan også brukes til inspirasjon for deres fremtidige prosjekter i ditt hjem.

Innkjøpslisten blir nøye satt sammen med møbler vi anbefaler til deg i forhold til stil og funksjon. Dette er en konkret liste med produktene vi anbefaler og hvor de selges. Dette sikrer deg mot bomkjøp, og sparer deg for mye tid og arbeid.

Dekorering er i hovedsak  jobb på detaljnivå. Vi kommer hjem til deg og dekorerer med tekstiler og annet dekor for å få et gjennomført interiør. Vi har erfaring med borddekking og arrangementer.  Vil du ha hjelp med å friske opp hjemmet for en ny sesong, eller pynte til et selskap, tar vi også på oss slike oppdag.

 

Før vi begynner samarbeidet blir vi enige om hvilke tjenester du ønsker, og du får et overslag på antall timer og pris. Føler du at du har et behov for flere av våre tjenester, men er  usikker på hva du trenger hjelp med, kan vi komme på en befaring hvor vi kartlegger deres behov.

 

Kontakt oss her.

Les mer om hvorfor du bør velge interiørdesigner til ditt hjem her.