Tidløs marmor på baderommet

Badekar marmorfliser

Elizabeth Hallnutt for Bicker Design

Marmor er et tidløst materiale. Selv etter flere perioder der marmor har vært trendy, og så blitt ut i igjen, er det noen former for marmor som aldri går av moten. Marmorfliser er en av dem. Marmorfliser har som kjent blitt brukt i lang tid, og er fortsatt forbundet med luksus og eleganse. Vi er nå inne i en tid der marmor er trendy, og noen vil si at det er synd fordi det da vil bli utrendy om en liten stund, men fordelen er at marmor er enda enklere å få tak i enn for noen få år siden. Marmorfliser i forskjellige størrelser og former er lett tilgjengelig i de fleste flisebutikker. Drømmer du om et nytt baderom, er det i hvert fall én ting som er sikkert, marmor er et av de mest tidløse valgene.

Marmor baderom moderne armaturer i messing

Lagerlings

Det å flislegge hele badet i én type flis, kan by på utfordringer med møbleringen. Men med marmor som har så mye spill og variasjon, blir oppgaven lettere. Det er en god idé å ta opp fargene fra marmoren i baderomsinnredningen. Her er hvitfargen brukt på servanten, mens gråfargen går igjen i veggskapet. For å varme opp den kalde marmoren er det brukt messing på kraner og beslag. Klassiske materialvalg, i moderne form.

Marmor kontrastvegg i dusjen

Dieter Vander Velpen og No Glitter No Glory

En kontrastvegg i marmor er vel ikke så galt det heller? Med store marmorfliser blir endeveggen på dette badet et ordentlig blikkfang. Her er det brukt sorte detaljer for et strammere uttrykk. Marmor er kjent for sitt myke utseende, men i bunn og grunn er det hard stein det er snakk om, så marmor passer vel så godt inn i en strammere stil.

Heksagon marmorfliser på gjestetoalett

Alvhem

Marmorfliser er en fin løsning når man ønsker et gulv som skiller seg ut. Velger du heksagon får du et mer spennende utseende på det hele.

Marmor bak vasken

Light Locations

Har du valgt å droppe flisene på badet? Det er likevel ikke noe i veien for å ha fliser bak servanten. Og hva er vel ikke finere enn noen skikkelige marmorfliser? Den sarte veggfargen gjør dette badet feminint, mens det rustikke speilet er med på å gjøre rommet mindre høytidelig.

Marmor i nisje

Homes to Love

Et lite hint av marmor er mer enn nok for mange. Denne nisjen skiller seg virkelig ut i dusjsonen, og gir en hyggelig kontrast til de stramme metroflisene.

 

Hvordan ville du brukt marmor på baderommet?

Legg inn en kommentar