Tekstur på veggen

Kontrastvegger er ikke like populært som det var for noen år siden. Men ønsker man fortsatt at én vegg skal skille seg ut blant de andre, kan det å ha en tekstur vegg være en god løsning. Tekstur på vegg er med på å skape dybde i rommet, og passer like godt i stuen som på badet. Det er flere løsninger å velge mellom: fliser, tekstil eller plater og lister kan brukes på forskjellige måter for å få akkurat den teksturen du ønsker. Har du mye plass kan du bygge i dybden med forskjellige plater, og har du liten plass kan det være nok med noen smale lister eller fliser på veggene. I dag har vi funnet inspirasjon til hvordan du kan få tekstur på veggen i alle rom i huset.

 

På badet

Baderomsfliser med tekstur

Topps Tiles

Teksturen på veggen kan minne om bølger på havet. På dette badet kan man virkelig senke skuldrene.

 

På soverommet

Tekstil på veggen bak sengen, sengegavl på hele veggen

Christians og Hennie

Veggen på bildet over er med på å skape en rolig stemning på soverommet. Hele veggen oppleves egentlig bare som én stor sengegavl.

Ved spiseplassen

Messingplater interiør

Central Design Studio

Bli inspirert av ulike restauranter og skap en spennende vegg bak spisebordet. Her er det messingplater med ulikt mønster og størrelser som er satt i ulik dybde på veggen.

I stuen

Lister på veggene

Fritz Hansen via Yellowtrace

En tøff vegg som i stuen får du ved å sette lister på veggen i det mønsteret du ønsker. Dette blir man absolutt ikke lei av å se på.

 

Hva synes du om en tekstur på veggen?

Legg inn en kommentar