Styling av baderommet

Nå som vi har skrevet om hvordan man kan oppgradere badet på en enkel måte, må vi jo også få med det som utgjør den siste finishen på baderommet. Både bad som er oppgradert og renovert kan ha nytte av disse stylingtipsene.

Med fliser på gulv og vegger, kan baderommet lett føles sterilt. Stylingen handler derfor mest om å få inn organiske elementer med litt tekstur, som gir rommet mer liv. En variasjon av nyanser er også alltid viktig for å skape en god atmosfære i et rom.

 

Matchende tekstiler

Lundin

Håndklær gir både tekstur og farge til rommet, men velg håndklær i nyanser som kler resten av innredningen. Velg ut to – tre nyanser som du bruker på håndklærne.

 

En liten krakk

Fantastic Frank

Et lite møbel, for eksempel i form av en krakk, gjør at innredningen på badet henger mer sammen innredningen i resten av boligen. En krakk er også et fint sted å legge håndklær og hudpleie mens du er i dusjen.

 

Pen oppbevaring

Marcus Lawett for Livet Hemma

Når man flytter inn i en bolig med et nyoppusset bad, er det sjeldent at det nye badet passer perfekt til deres behov. Er det for lite oppbevaringsplass, finnes det flere fine åpne hyller for baderom. Hold orden med kurver og esker i farger som passer med resten av oppbevaringen på baderommet.

 

Grønne planter

Ditte Isager for Harpers Bazaar

Grønne planter gjør en stor forskjell i alle rom. På badet kan du gjerne gå for en liten plante ved vasken, eller en større plante på gulvet. Mange planter trives ekstra godt i det varme og fuktige miljøet på baderommet.

 

Samle alt på et brett

Anders Bergstedt for Entrance

Det å samle alle toalettsakene på et brett er ikke bare mye penere enn å la det slenge rundt, det er også mye enklere å rengjøre under, vinn-vinn med andre ord.

 

Hvordan har du stylet ditt baderom?

Legg inn en kommentar