Store vinduer

Stort vindu mørke vegger

Cortili Photo for Dimore Gallery

Mange er heldige og har store vinduer i sitt hjem, og for de av dere som har dette i deres bolig, anbefaler vi virkelig og utnytte de store vindusflatene i hjemmet. Det er mange fordeler med store vindusflater, les videre for å få med deg hvorfor vi elsker store vinduer.

Store vinduer på kjøkkenet

Architects Eat

På dette kjøkkenet behøver du nesten ikke sette på lyset i rommet før det har blitt kveld. Her faller dagslyset naturlig inn i rommet, og kjøkkenfrontene er med på å reflektere lyset videre inn i rommet. Dette er både vakkert og økonomisk, da du kan spare mye penger på strømregningen.

Stort vindu over sengen

Martina Gemmola for Cultiver

Også på soverommet passer det fint med store vinduer. Her blir vinduet en form for sengegavl som rammer inn sengen. Kanskje det også vil være en fin vekkerklokke. Våkne opp og se været, så lenge det er fint vær da.

Utsiktsplass

Alexandre Gemper

Har du like fin utsikt som på dette bilde overfor, er det dumt og gjemme de bak vegger. Hus med slike store vindusflater, tjener mye på helt åpen løsning hvor du får sett utsikten fra alle rom, også fra entréen. Har du et lite hjørne til overs er det perfekt å lage en sittegruppe hvor man kan sitte og nyte utsikten.

Stort vindu lite kjøkken

Tiny House Talk

Hvem ønsker vel ikke å sitte på kjøkkenet, og spise frokost mens man nyter lyset og utsikten. Dette kjøkkenet er ikke et av de største, men oppleves større da det har et stort vindu. Et godt tips til deg som har små rom, er å sette inn et stort vindu.

 

Hva syns du er det beste med store vinduer?

Legg inn en kommentar