Stockholm 2017

 

Fløyel sofa

IKEA har mye spennende på gang, og det er tydelig at deres nye satsning på designsamarbeid har blitt en suksess. Likevel glemmer de ikke sine faste kolleksjoner, og en av de mange kolleksjonene som kommer denne våren er Stockholm 2017. I årets Stockholmskolleksjon har designerne virkelig klart å skape møbler som skiller seg ut fra det du vanligvis finner hos en møbelkjede. Kolleksjonen er også en kombinasjon av alle de største tendensene vi ser i interiørverdenen nå. Fyldige former, myk fløyel og blanke metaller er kombinert med nette møbler, grovstikket ull og naturlig rotting. Ingen av disse møblene føles som noe som alle andre har, og viser at du kan få en unik stil selv om du handler på IKEA.

Skap til soverommet

Rottingskapet gir en lett følelse til interiøret. Innholdet i skapet kan skimtes fra utsiden, men med en ryddig innside kan du gjerne la døren stå oppe.

Puff i fløyel

Puffer i alle former og farger er veldig trendy nå, men viktigst av alt, de er utrolig praktiske. Bruk puffen som en ekstra stol, en fotskammel eller gjør som på bildet og sett et brett oppå for å få et ekstra sofabord.

Rottingstoler inne

Rottingstolene blir myke og behagelige med store puter i fløyel. De kjente stockholmsteppene kommer nå i nye farger, blant annet i grått som på bildet.

Lite sofabord

Det smale sofabordet i rotting og ask er perfekt for små sofagrupper. Men det kan også brukes som en pen benk til planter eller andre ting du vil vise frem.

Blank lampe

Munnblåst glass er også en del av kolleksjonen. Det samme er lampene i krom. Designet føles både moderne og nostalgisk, og kan gi interiøret et personlig preg.

 

Alle bilder: IKEA

 

Hva er din favoritt fra kolleksjonen?

Legg inn en kommentar