Spisestol eller spisesofa? 

Komfortabel spisestue

Slettvoll

Spisestuen er ikke lengre så formell som den var tidligere. Nå ser man etter mer komfortable møbler enn før. Vi ønsker å sitte godt rundt matbordet og gjerne bli sittende hele kvelden. Spisesofaen er selve symbolet på en avslappet spisestue, men så har man de gode spisestuestolene som har kommet på markedet. Hva skal man velge?

Romantisk spisestue

Studio Paterakis

Mørk spisestue

Buster + Punch

Spisesofaen har blitt en stor trend for spisestuen, og det med god grunn. Her kan man sitte ekstra godt og lenge. Det er også en god løsning for de med liten plass, da man fort også bruker spisebordet mer enn kun til å spise middag.  Det er ikke i alle selskaper man ønsker å sitte helt oppi hverandre, da er det et bedre valg med spisestuestoler. Spisestuesofaen som rommer fire barn i hverdagen, har kanskje ikke plass til mer enn to voksne i de mer formelle settingene.

Komfortable spisestuestoler Gubi Beetle

W+B for Design Circus

Moderne spisestue

Fran Parente for Merida Studio

Spisestolen har virkelig blitt oppgradert, vi snakker ikke lenger om pinnestoler som man får vondt av og sitte i, og de finnes i alle prisklasser. Prøv stolene før du kjøper de – de skal være gode å sitte i, men ikke så gode at man ikke kan sitte pent i de.

 

Hva har du rundt ditt spisebord?

Legg inn en kommentar