Speilkuben

Fantastic Frank

Vi er inne i en kreativ tid i interiørverdenen. Det er viktig for folk å skille seg ut, og vise hvem de er gjennom interiøret. Derfor kommer det mye nytt og annerledes på markedet, både i form av møbler, dekor og tekstiler. Pidestallen som vi har skrevet om tidligere, er en av de tingene som skiller seg litt ut. Et annet møbel som kan gi karakter til interiøret er speilkuben. Speilkuben er et  flerbruksmøbel og dekorelement som virkelig kan brukes overalt. Du kan bruke det som nattbord, sofabord, sidebord, pidestall, dekor eller hva du måtte ønske.

Erik Lefvander for Residence Magazine

En speilkube virker kanskje litt hardt, men i et rom med mye tekstiler vil speilkuben fremheve tekstilene og gjøre rommet enda mykere.

Linda Romppala

Har du et vakkert gulv du gjerne vil vise frem er speilkuben perfekt for det også. Effekten blir at understellet på speilkuben omtrent forsvinner i interiøret, samtidig som at det oppleves som et blikkfang i rommet.

Preciously Me

Et rufsete gulvteppe er en god kontrast til speilkuben. Det myke mot det harde fremhever hverandre, og spiller på lag.

Ragnar Ómarsson for Livet Hemma

På sminkebordet har man gjenre nok av speil, men det er nettopp derfor man kan trå til litt ekstra med en liten speilkube som dekorelement. Da får man skapt flere høyder på bordet, og man kan gjøre det mer spennende med dekor oppå kuben igjen. Denne kuben kan man lage selv av speil fra IKEA.

 

Har du tatt i bruk speil i ditt interiør?

Legg inn en kommentar