I solveggen

Katrine Kaul for Femina

Påsken er tiden for å sitte ute i solveggen og bare nyte at våren er her. Det er fortsatt litt tidlig å sette ut hele hagemøblementet, men ved å sette ut et par hagemøbler blir uteplassen straks litt hyggeligere. Et par tekstiler og småting gir det lille ekstra, uten at det tar så mye ekstra tid eller krefter.

Andreas Mikkel Hansen for Bo Bedre

På fjellhytta er det deilig å ha reinsdyr- eller lammeskinn over stolene. Nå de ikke er i bruk ute, kan de fint brukes inne. Faste, lave puffer kan stables og brukes som bord.


Espen Grønli for Klikk

Har du planer om å gå til innkjøp av nye hagemøbler i år, kan du starte med loungestolene allerede nå. Den nette typen gir et minimalistisk og moderne uttrykk, og blir en fin kontrast til naturen rundt.

Fantastic Frank

I bakgårder og små hager er det fint å få pyntet litt ekstra – for eksempel med vintergrønne planter og vaser i farget glass.

Broste Copenhagen

Hva med å starte utesesongen i hengestolen? Et pledd og et par puter er alt som trengs før hengestolen er klar til bruk.

Kristofer Johnsson for Livet Hemma

Man trenger ikke ta ut hele spisemøblementet på én gang. Start med sittebenken, fyll den med puter og pledd så er alt klart. En kurv til mat og drikke er også praktisk, så trenger du ikke å gå inn og ut flere ganger.

 

Har du startet utesesongen enda?

Legg inn en kommentar