Sofa i rødt

Rød veloursofa

La Redoute

Sofaen er et av de møblene omtrent alle velger tidløs farge på. Det kan være lurt det, for da vet man at sofaen vil se passe i flere år fremover. Men en sofa i en nøytral farge er ikke nødvendigvis det som alltid passer stuen best. Det å velge en ordentlig farge på sofaen trenger ikke bety at man velger en sofa som står til kontrast til resten av interiøret, men at man faktisk velger den sofaen som passer best. Har man en fargerik stil, vil en fargerik sofa gi stuen en bedre helhet. Og skulle man gå lei av fargen, så er det bare å prøve en annen veggfarge eller nye pynteputer – du vil sannsynligvis se sofaen i et nytt lys da.

Som vi har skrevet tidligere, er rødt en av de mest fremtredende kontrastfargene i trendbildet nå for tiden. Derfor har vi funnet frem noen virkelig inspirerende stuer med røde sofaer til dere.

Rustrød sofa IKEA

Livet Hemma

Denne rustrøde sofaen fra IKEA gjør dette rommet lunt og innbydende. Sammen med brunt, beige og sort virker rødfargen strammere, enn hvis du for eksempel blander den med blått.

Burgunderrød sofa

Muuto via Nest

Burgunderrødt passer til så mangt, også når det kommer til sofaer. Burgunderrødt kan kombineres med de fleste andre farger. Så er du av typen som liker forandring, trenger du ikke bekymre deg for at denne sofaen ikke skal passe med trendfargene i årene som kommer. Legg merke til hvor rolig uttrykk den røde sofaen får med rolige farger i interiøret ellers.

Rød sofa i fløyel

Neptune

Den virkelige wow-faktoren får du ved å kombinere en rød sofa med en rosa vegg ton-i-ton. Dette virker kanskje vågalt for mange, men en slik stil er noe vi bare ser mer og mer av. Dette er stilen for de som virkelig elsker farger, og ønsker å kombinere lunhet og mye energi i interiøret.

 

Kunne du våget å velge en rød sofa?

Legg inn en kommentar