Smarte løsninger til kjøkkenet

Når man skal pusse opp kjøkkenet er de fleste opptatt av å finne en stil de kan leve med i flere år fremover. Et stort kjøkken med god benkeplass, godt med oppbevaring og god arbeidsflyt er også høyt oppe på prioriteringslisten. Kjøkkenleverandørene er kjent for å være tidlige ute med de nyeste trendene når det kommer til design. Det mange ikke vet, er at kjøkkenleverandørene også er kjapt ute med de gode løsningene som gjør kjøkkenet mer funksjonelt. Ikke alle leverandører leverer alt, så det er også en faktor du bør ta med i valget av kjøkkenleverandør.

 

Spiskammer

Ballingslöv

Spiskammerset er nok for de spesielt interesserte, men en ordentlig hobbykokk har et større oppbevaringsbehov enn andre. Holder man spiskammerset kjølig, kan man ikke bare oppbevare det hjemmelagde syltetøyet her, men også grønnsaker og vin. Spiskammerset passer helt klart best på store kjøkken, og har man et kjøkken med mange kriker og kroker, kan spiskammerset plasseres der man trenger å fylle tomrom i planløsningen.

 

Benkmontert ventilator

Glenvale Kitchens

En riktig så fin kjøkkenvifte kan gi et blikkfang på kjøkkenet, men har man noe annet man ønsker å fremheve på kjøkkenet, kan en benkmontert ventilator være løsningen. Da får man åpnet opp bak kjøkkenøyen, og får rommet til å føles større.

 

Sokkelskuffer

Thomasville Cabinetry

De aller fleste kjøkken står på en lukket sokkel, så hvorfor ikke fylle tomrommet under kjøkkenskapene, med de supersmarte sokkelskuffene? Her kan man lagre alt fra kakefat, til servietter, og har man ekstra høye overskap, finnes det også sokkelskuffer med innebygget stige.

 

Uttrekkbar kjøkkenbenk

Tid For Hjem

Benkeplass er øverst på prioriteringslisten til mange. I små leiligheter er det ikke alltid det er plass til nettopp det, men også her finnes det en løsning. Denne uttrekkbare benkeplaten gir ekstra benkeplass når man har behov for det.

 

Hjørneskuffer

CKI

De fleste kan nok si seg enige i at hjørneskap ikke er en spesielt god løsning. Er det ett sted det er dømt til å bli rotete, så er det i hjørneskapet. Heldigvis har løsningen kommet, og stadig flere velger nå hjørneskuffer på sitt kjøkken. Da får man lett tak i det som ligger bakerst, og det er lett å holde det ryddig.

 

Kokende vann i springen

Quooker

Vannkokeren blir overflødig når man nå kan få kokende vann i springen. En ekstra liten varmtvannstank under benken sørger for at man kan få kokende vann rett i kjelen eller tekannen.

 

Hvilke smarte løsninger har du på ditt kjøkken?

Legg inn en kommentar