Skap orden

dan-issac-wallin-string-living-room

Via Entrance mäkleri

Det å skape orden og gode systemer er ikke enkelt. Gi tingene en adresse, så er det mye lettere å finne det igjen. Ta deg tid til å legge ting på plassen sin etter du har brukt det, og du sparer tid på å lete etter det neste gang du skal ha det.

Oppbevaring på hjul er både fleksibelt og enkelt å flytte rundt. Bruk vegger og tak til gode oppbevaringsmuligheter, husk at det som regel er mye mer veggplass enn gulvplass. Det finnes mange ulike hyllemoduler, så velg den som passer best for deg.

Om man har liten plass er det lurt å se etter møbler med flere funksjoner – en puff med oppbevaring er supert for strikketøyet eller magasiner.

Samle ting som hører sammen og lag gode systemer. Bruk skuffer for det det er verdt, da har du oversikt over alt innholdet, og ting blir ikke bortgjemt bakerst i skapet. Sorter ting i bokser og skriv på boksen hva den inneholder.

Det viktigste av alt er at man tar en opprydning med jevne mellomrom. Har du ikke mulighet til å sette av en hel dag til storopprydning, kan man sette av en halvtime flere dager i noen uker. Start med en kategori, og gjør deg ferdig med den før du begynner et annet sted.

organisertinterior

Via The everygirl 

hylle

Via SY Design

oppbevaringhjul

Via Pinch of yum

Hva er ditt beste tips for å holde orden i hjemmet?

Legg inn en kommentar