Skap en kontrast til hverdagslivet i ferieboligen

Klassisk landlig kjøkken med glassdører ut i hagen

Keith Scott Morton for Klikk.no

Den store drømmen for mange er et feriehus enten det er på fjellet, på landet eller ved vannet. Er du så heldig å ha et sommerhus, en hytte eller et annet feriested, kan dette være det perfekte sted å utfolde seg både når det kommer til interiør og farger.

En feriebolig kan innredes og fargelegges akkurat slik du måtte ønske. Her trenger du ikke tenke på hvilken stil du har hjemme. Skap gjerne skarpe kontraster fra hverdagslivet, så feriehuset blir det fristedet du ønsker deg.

Mørkegrønt kjøkken i landlig stil

Plain English Design

Har du et lyst og hvitt hjem, kan det å ha mørkere vegger i ferieboligen din være en god kontrast. Grønt kombinert med kobber og treverk gir den rette naturfølelsen, enten det er på landet eller fjellet.

Varm og lun fjellhytte

Slettvoll

Hotellstilen som vi har skrevet om tidligere, kan være en god inspirasjon til fjellhytten. Mørke vegger og varme farger er det som skal til for å skape den lune hotellstilen.

Hamptons stil i sommerhus

Philip Mitchell Design

Hamptons stilen passer perfekt til et ferieparadis ved sjøen. Store, fyldige møbler er den perfekte kontrasten til et skandinavisk interiør.

Landlig kjøkken moderne lampe sommerhus

Erico Navazo via Yellowtrace

Har man det veldig moderne hjem, kan den landlige stilen være den kontrasten du trenger for å føle at du har kommet deg bort, og har fri fra hverdagens stress og mas. Shakerkjøkken,  antikke møbler og gamle fliser er noen av kjennetegnene til den landlige stilen.

Moderne interiør hytte

Norm Architects

Kjølig og minimalistisk stil blir et friskt pust fra et lunt og mørkt hjem. Holder man de store flatene i kalde fargetoner, kan man likevel gå for en god og myk sofa – så lenge designet er enkelt og luftig.

 

Hvilken stil ville du hatt i ferieboligen din?

Legg inn en kommentar