Skap en hyggelig frokostplass

 

Sort kjøkken rundt bord

Drömhus

Det å kunne sette seg ned å nye frokosten er ren luksus for mange. Og selv om frokosten i hverdagen ofte blir inntatt i all hast, kan en fin frokostplass være med på å senke pulsen, også i hverdagen.

Noen er heldige og har et kjøkken med stor spiseplass. Da er det bare å utfolde seg med et fint spisebord i ønsket form og fasong. Men et mindre kjøkken trenger ikke bety at man må droppe frokostplassen. En frokostplass skal gjerne være litt liten også, syns nå vi.

alice-johansson

Alice Johansson for Elle Decoration SE

Mange velger å ha frokostplassen på kjøkkenøyen, men har du ikke plass til en fullverdig kjøkkenøy, kan du lage en smal versjon med kun plass til et par barstoler. Da får du også litt ekstra benkeplass, og det kommer alltid godt med.

Rundt bord på kjøkkenet

William Olebring

Ingenting samler folk som et rundt bord. Og i tillegg bryter det opp de rette linjene på kjøkkenskapene og skaper et roligere uttrykk.

Spisebord på kjøkkenet, benk med oppbevaring

Sköna Hem

Er det mangel på oppbevaring på kjøkkenet, er en benk av kjøkkenskap et godt valg. Gode tekstilstoler kan også brukes for å myke opp det harde kjøkkenet.

Hjørnebenk blir en hyggelig frokostplass på kjøkkenet

Justin Coit for MyDomaine design Consort Design og Estee Stanley

En hjørnebenk er utrolig plassbesparende, og fungerer derfor veldig godt på små kjøkken.

Hvitt kjøkken barkrakker under vinduet

Hviit

På de aller minste kjøkkenene er det lurt å tenke smått. Med en smal benkeplate under vinduet får man akkurat nok plass til frokosttallerkenen.

 

Hvor viktig er frokostplassen for deg?

Legg inn en kommentar