Skap en god entre

34b48253609732d9ad9f722de4f0da17

Via Hitta hem

Entreen er ofte et av de minste rommene i boligen, og kan bli litt glemt når man innreder. Siden entreen er en gjennomgangssone, er dette det perfekte rommet å dekorere litt ekstra. Mange er redd for å bli lei av det interiøret man egentlig drømmer om, men i entreen har man ingen unnskyldning. Det er her man gir gjester et inntrykk av hvem som bor i boligen, og hvilken stil man kan forvente i resten av huset.

Entreen skal både være praktisk og hyggelig. Dette er det første rommet man møter etter en hektisk dag på jobb eller skole, og derfor er det viktig at entreen fungerer. Husk godt med plass til oppbevaring av sko, ytterklær og småoppbevaring til ting som nøkler.

Untitled11

Via West elm

Entreen skal ta imot gjester på en hyggelig måte. Ha en sitteplass hvor gjestene kan ta av, og på seg sko og ytterklær. Ha også gode oppbevaringsmuligheter for gjestene, hvor de kan henge fra seg. Et sidebord er praktisk så man kan legge fra seg post og nøkler når man kommer inn.

d0aae6d488a8519359466bd2b22899c6

Via Amber interiors

Entreen er ofte et av de minste rommene, for å få entreen lysere er det praktisk med et speil som også bidrar til økt romfølelse. Riktig belysning vil også øke romfølelsen, og det vil være lettere med av- og påkledning.

Untitled13

Via Homelife

Om man venter gjester, eller kommer hjem fra en hektisk arbeidsdag gir friske blomster og duftlys i fine glass en hyggelig velkomst. Ved bruk av farger og dekor man er glad i, skaper man et personlig uttrykk.

Hva er det viktig for deg å ha i entréen?

Legg inn en kommentar