Skal du pusse opp i 2016?

IMG_1820

Vi nordmenn er verdensmestere på oppussing, sies det. Vi tror det er fordi man ikke planlegger ordentlig når man først pusser opp. Mange går i gang med en plan om å bytte ut gulv, slå ned en vegg og male litt her og der, men så glemmer man romløsningen, helheten og personlighet. Derfor ender man opp med å måtte begynne helt på nytt etter noen få år.

Vi jobber med å skape et skreddersydd interiør til deg og din familie som dere vil beholde i flere år fremover. Er interiøret godt, holder det å male veggen, bytte tekstiler, eller dekor neste gang man vil gjøre forandring. Varige materialer og gode løsninger som passer for dere er veien til et varig interiør, og det kan vi hjelpe deg med i 2016.

Vi tar på oss små og store jobber, så er du ikke klar for å pusse opp helt enda, kan vi hjelpe deg med små justeringer i interiøret. Eller har du kanskje pusset opp allerede, men er ikke helt fornøyd med resultatet? Da kan vi hjelpe deg med å fullføre jobben med en styling, så tekstiler, nips og småting, går harmonisk sammen med resten av interiøret.

Vi vil gjerne hjelpe deg hele veien, så hvis du skal pusse opp fra bunnen av, hjelper vi deg med å ta de gode valgene som gir et varig interiør. Vi kan hjelpe med romløsning, valg av materialer, møbler, tekstiler og dekor, og alt annet som omhandler interiør.

Vi fokuserer på å finne din stil til ditt hjem.

 

Grønt soverom jotun balanse

Alle bilder: Tidsrom Interiørdesign

Legg inn en kommentar