Sidebord med flere funksjoner

Fotograf: Emily Laye Stylist: Josefin Hååg

Emily Laye Livet Hemma

Et sidebord har mange funksjoner, det brukes vanligvis til avisen eller kaffekoppen, men også til å plassere lamper og dekor på. Skal man gå til innkjøp av et sidebord er det lurt å tenke på at det også kan være et flerbruksmøbel. Oppbevaringsmuligheter eller sitteplasser får man aldri nok av, og det er nettopp kjekke flerbruksmøbler som står høyt på ønskelisten hos mange.

Vi har plukket ut noen av våre favoritter som passer perfekt ved sofaen eller godstolen.

Laptopbord ved sofaen

Sinnen Rausch

Et praktisk sidebord som er laget til å sette godt over armlenet på sofaen. Med denne funksjonen tar ikke bordet så stor plass i rommet. Bordet har god plass til en PC om man skal jobbe fra sofakroken.

Sidebord magasinoppbevaring

Coco Lapine Design

En moderne tolkning av avisbordet. Du har god plass til kaffekoppen på topplaten, og under kan hele ukens interiørblader ligge uten at det virker rotete. Det som gjør slike bord spesielle er at du også kan sette det på høykant og få et litt høyere sidebord. Har du liten plass, kan dette bordet også være et perfekt stuebord.

Nattbord som sidebord

Bungalow5

En annen variant av sidebordet med oppbevaringsmuligheter der du har plass til fyrstikkesker, blader og TV-kontroller. Mange nattbord vil kunne brukes som et praktisk sidebord med skuff.

Krakker som sidebord

Sara Medina Lind for Livet Hemma

Å bruke en krakk som sidebord er utrolig smart da man får en ekstra sitteplass når man har gjester. Men mange krakker kan stables, og har du to krakker får du ikke bare to ekstra sitteplasser, men også et mye mer interessant sidebord.

 

Hvilket sidebord er din favoritt?

Legg inn en kommentar