Rom 123

Alle trenger litt ny inspirasjon av og til, og selv om vi jobber med interiør hver dag trenger også vi påfyll av og til. Vi bruker mye pintrest til å få ny inspirasjon, men også interiørmagasiner og interiørprogramer på TV er vi veldig glad i.

Rom 123 er et nytt interiørprogram som har gått på TV i vinter. Det går ut på at to designere hjelper par som er uenige om oppussingen av et rom i hjemmet. Parene har gjerne forskjellig stil og sliter med å kombinere disse. Designerne er utrolig inspirerende og kreative, og alle rommene de har innredet er til stor inspirasjon.

I mange av episodene har de utfordret beboerne på farger. De har blant annet malt deler av en vegg i en annen farge. Det er utrolig å se effekten av bare et lite felt malt i en annen farge. Et godt tips til dere som fortsatt har hvite vegger, men ønsker å prøve ut litt farger i hjemmet. Bruk en farge som dere liker godt og prøv dere frem. Dette er også en effektiv måte å få pyntegjenstander bedre frem.

Se hvordan de malte en del av en vegg og et vindu her, og hvordan de malte et felt bak en hylle for å fremheve det som står på hyllen her.

Alle bilder fra Rom 123

Rom 123 går i reprise fra i dag kl. 17.00, og mandag-torsdag gjennom hele julen. Det er ikke til samme tid hver dag, så sjekk ut programmetguiden her, eller se det på sumo med en gang her.

 

Har du sett på rom 123?

Legg inn en kommentar