Retromiks

Untitled5

Via Coco Lapine Design

Retrotrenden har de fleste et kjennskap til med kjennetegn som varme farger, teakmøbler, palisander og bruktfunn.  Vi har i dagens samfunn blitt mer opptatt av å ta vare på det som er gammelt, og bruktbutikkene bugner av retromøbler.

Selv om trendene endrer seg og nye interiørstiler dukker opp, vil man alltid kunne se kjennetegn fra andre tidsepoker i de nye trendene. Når vi i dag snakker om retroinspirert, er det ikke som å reise tilbake til 60- 70 tallet. Vi har tatt vare på teakmøblene, utformingen og mønstrene, men dempet og endret fargene. Miksen er blitt en herlig retrostil blandet med det mer moderne.

Untitled2

Via Peter Kragballe

Karinasnyeleiloppslag6

Via Eske interiør

35bf77dda42441855cd3f363bc2906c5

Via Mamamekko

Vi i Tidsrom interiørdesign har nylig vært assisten for Signe Schineller. Prosjektet var å innrede en leilighet i Oslo for et program som skal gå på NRK. Innredningen skulle ha et innslag av retro, og samtidig være ungt og friskt. Løsningen ble å samle retromøbler med moderne lamper, retromønstre i moderne farger og tilføre annen moderne design. Bilder av assistentjobben kan du finne under portefølje på vår nettside.

Liker du den originale eller den moderne tolkningen av retrostilen?

Sjekk ut tavlen vår retromiks på pinterest for mer inspirasjon.

Legg inn en kommentar