Rene, rette linjer på kjøkkenet

Moderne hvitt kjøkken

Shannon McGrath for Hecker Guthrie

Et kjøkken blir ikke pusset opp like ofte som andre rom i boligen. Et kjøkken skal ha lenger levetid, og det er derfor viktig å legge vekt på designet når man planlegger sitt nye kjøkken. Det finnes mange ulike stiler innenfor kjøkkendesign, og i dag vil vi fokusere på et mer moderne kjøkkendesign med rette linjer og rent utseende. Et kjøkken med rette linjer passer deg som liker det rene og enkle, men kan også kombineres med andre stiler.

Stramt moderne kjøkken

Poliform

Dette kjøkkenet har tydelige rette linjer, som gir et moderne uttrykk. For at ikke kjøkkenet skal bli for stramt i stilen, har designeren også valgt noen åpne hyller. Her gjør de mørke fargene og harde materialene at uttrykket blir ekstra stramt.

Moderne og klassisk kjøkken

Justin Alexander for Luigi Rosselli

Et enkelt, stilrent og behagelig kjøkken som fortsatt er moderne, selv om det er hentet opp noen trekk fra den klassiske stilen. Et godt eksempel på at man kan kombinere det moderne og rene uttrykket med den stilen du skulle ønske.

Stramt kjøkken marmor øy

Corben

Dette kjøkkenet er stramt og funksjonelt med rette linjer. Marmoren gjør uttrykket mer feminint, mens de sorte skapene strammer opp.

Moderne kjøkken marmor

Patrick Todisco for Robson Architechts

Selv med rustikke fronter blir dette kjøkkenet moderne med de rene, rette linjene. Marmor skaper variasjon, og sorte barstoler blir en fin kontrast til den lyse innredningen.

 

Hvordan ser ditt drømmekjøkken ut?

Legg inn en kommentar