Puff – mer enn bare en sitteplass

En harmonisk innredning med møbler i forskjellige høyder og former skaper et godt møblert hjem. En puff er gjerne lav, og kommer i flere forskjellige former og fasonger. Derfor blir puffen et fint supplement til de andre møblene i rommet. Mange synes også det er vanskelig å plassere møblene ut i rommet, men puffen har sin naturlige plass i områder som gjerne står tomme.  Puffen er et flerbruksmøbel da de lett kan flyttes der det er behov, og den kan brukes til flere ting enn bare en sitteplass.

Når man har invitert flere gjester enn det er sitteplasser til, er en komfortabel puff fint å ha. Plasser gjerne en eller flere puffer på motsatt side av sofaen. Puffen på bildet over er i en sterk farge, som er et godt tips til deg som synes det kan være vanskelig å skape gode kontraster i hjemmet.

Puffer får du i alle mulige farger og mønster. En puff med grafisk mønster skaper spenning i rommet. Har du en godstol, men savner en fotskammel, kan en puff være en fin løsning.

Puffer kan også fint brukes som et lite sidebord med et brett på toppen. Da er det viktig og finne en puff med fast form og rett flate, og i den høyden du ønsker.

Sjeselongsofaen har blitt mer og mer populært, og det å kunne legge seg nedpå etter en arbeidsdag kan være svært så behagelig. Skal du gå til innkjøp av ny sofa finnes det som regel også en puff i samme stil som sofaen, som kan være en fin erstatter for sjeselongen. Man kan da enkelt møblere om uten å måtte forholde seg til at sjeselongen sitter fast på én side av sofaen.

Noen puffer kan også være en ekstra sitteplass ute på fine sommerdager.

 

Har du en puff i ditt hjem? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Legg inn en kommentar