Praktisk soveromsløsning

Garderobe med skillevegg bak sengen

Deko

En god natts søvn er viktig for at man skal føle seg uthvilt og klar for dagens gjøremål. Et soverom skal være et sted der kan slappe av og la roen senke seg. Mange er ikke så heldig at de har et stort soverom, men det finnes likevel løsninger for å få et rolig innredet soverom der rot og forstyrrende elementer ikke er å se fra sengen. En skillevegg kan være løsningen, og passer spesielt godt på lange, smale soverom.

Lite soverom med to dører en dør på hver side av veggen

Richard Brine for Jamie Falla Architecture

Her er fotenden plassert helt mot veggen, og på motsatt side er det bygget en lettvegg. Dette er en praktisk løsning dersom du har et lite rom. Man kan enkelt legge seg på sengen fra begge sider da det er satt inn to innganger til soverommet. Har man ellers liten plass til oppbevaring kan man bygge opp sengen slik at man får plass til skuffer under.

Sovealkove med halvvegg glassvegg

Royal Roulotte

I en bolig med helt åpen løsning eller en ettroms, vil skilleveggen gi følelsen av at sovesonen ligger i et eget rom. Det behøver ikke være en tett vegg – ved å sette inn en glassvegg får du godt med lys inn i sovedelen.

Garderobe på lite soverom

Eske Interiør

Har man lite plass og få klær, kan man sette to skap på langs bak sengen og bygge en skillevegg på siden av skapene. Lengden på rommet avgjør hvor mye skapplass du får bak sengen, og oppbevaringen blir usynlig fra resten av rommet.

Garderoberom bak sengen

Janne Peters

Ved å sette opp en skillevegg litt ut i rommet får du mer plass, slik som på bildet over. Her er det god plass til oppbevaring bak sengen.

Skillevegg garderobe bak sengen

Nuevo Estilo

La skilleveggen skille seg ut fra resten av veggene i rommet, og kle den i en fin tapet. Det gir også en fin dybde i rommet.

 

Hva synes du om denne soveromsløsningen?

Legg inn en kommentar