Praktisk og pen oppbevaring av vedkubber

Design vedkurv

Eldvarm

Nå som det er kaldt, og temperaturen bare fortsetter å synke, fyres det for fullt i mange hjem. Hva gir vel ikke mer stemning enn å sitte foran peisen og se på flammene? Selv om flammene i seg selv er vakre å se på, er det viktig å ikke glemme hvordan du oppbevarer vedkubbene. Vedkubbene i seg selv kan være med på å dekorere området rundt peisen.

Vedovner finnes i mange ulike former og fasonger, og det samme gjør oppbevaring til vedkubbene. Oppbevaring av veden kan også være innebygd for de som har den mulighet, men mange liker at man kan rydde bort veden når det går mot varmere tider.

Kurver til ved og aviser ved peisen

Country Living

Kurver er mye brukt til oppbevaring av ved, og er en praktisk løsning da man kan bruke den til annet når det ikke lenger er behov for å fyre. Kurvene finnes i mange ulike størrelser og varianter, men det er viktig å tenke på hvor mye ved du skal oppbevare i kurven. Små mengder ved kan fint oppbevares i filtkurver eller flettede kurver, men skal du ha mye ved er det lurt å bruke noe solid i skinn eller metall.

Søyle stativ til vedoppbevaring

Lakewood Living

Vedstativet gjør at vedkubbene blir et dekorelement ved peisen, og ser fin ut hele året. Hyllene er ikke dypere enn vedkubbene slik at den ikke tar unødvendig med plass. En søyle fylt med vedkubber er med på å skape en lunhet i rommet.

Kasse på hjul til ved

Maiju Saw

Denne oppbevaringen kan man enkelt lage selv, og hvor praktisk er det ikke å ha hjul på selve vedkassen? Dette gjør det enkelt å fylle opp med ved og trille den tilbake til peisen.

Moderne oppbevaring av ved

Nordiske Hjem

Dette vedstativet har et rent og enkelt design. Dette stativet kan også brukes som magasinoppbevaring i sommerhalvåret. Om du ønsker et stativ som ikke gjør for mye ut av seg er denne typen noe for deg.

 

Hva oppbevarer du vedkubbene i?

Legg inn en kommentar