Praktisk og pen oppbevaring på kontoret

Alle som har et hjemmekontor vet at det er her ting hoper seg opp. Papirer, skrivesaker og datatilbehør har en tendens til å samle seg på kontoret. Men det er jo på kontoret det bør være spesielt ryddig for at konsentrasjonen skal bli best mulig, og arbeidsoppgavene skal bli unnagjort. Som med alle andre steder i hjemmet bør det være et system der alt har sin plass. Med esker, permer og mapper får man lett et bedre system. Så er spørsmålet hvor man skal plassere alle disse eskene og mappene, og det har vi svaret på i dag.

 

Kommoder

IKEA alex kommoder på hjul

Livet Hemma

Skuffer er og blir den beste måten å oppbevare det meste på. Også på kontoret er kommoder utrolig praktisk. Skal du lagre papirer og småting er det fint med grunne skuffer, så man får god oversikt.

Vegghyller

Kontor for to løsning

Frida Ramstedt, Trendenser.se

Esker, magasinholdere og mindre gjenstander kan fint lagres på vegghyller. Sørg for at alt passer sammen i form og farge, så kan også vegghyllen bli et dekorelement i rommet.

 

Bokhyller

Oppbevaring kontor vegghyller og bokhylle

Homey Oh My

For tyngre kasser og esker er det fint med en bokhylle. Velger du en mer åpen versjon vil et lite kontor likevel føles luftig og åpent.

 

Kurver

IKEA Alex skrivebord kurver til oppbevaring av papir

IKEA

Trenger å oppbevare ting som plakater, tekstiler og papirruller, er kurver supert. Disse gir også den luftige følelsen til kontoret.

 

Tralle

IKEA tralle ved sybordet

Kristofer Johnsson for Hitta Hem  via 79 Ideas

Er plassen knapp, og oppbevaringsbehovet lite, kan en liten tralle løse problemet. Trallen har plass til det man skulle trenge i en armlengdes avstand, og kan flyttes rundt etter behov.

 

Hvordan oppbevaring har du på ditt kontor?

Legg inn en kommentar