Plassbygde møbler

Amber Interiors plassbygd sofa

Tessa Neustadt for Amber Interior Design

Det er ikke alltid like lett å finne de riktige møblene. Kanskje er det fordi man har liten plass, eller at man har flere uvanlige vinkler i hjemmet. Ofte ender det opp med at området blir stående tomt, men vi synes det er viktig og ta i bruk hele rommet når man skal innrede. Den beste løsningen da er å lage et plassbygd møbel. Da kan du tilpasse møbelet etter alle kriker og kroker, og du får et møbel i akkurat de målene du ønsker.

Plassbyggd sofa

Sean Litchfield for Domino

Har du et rom med skråtak og lav takhøyde, kan vanlige sofaer bli for høye. Da kan det å bygge en plassbygd sofa, være en god løsning. Det vil også virke positivt på takhøyden, og taket vil ikke se så lavt ut med en lavere sofa.

Egendesignet bord i entréen

Etsy

Har du en smal og trang gang, kan et egendesignet sidebord være en god idé. Her er det kun kreativiteten som setter grenser! Enten du ønsker et bord til oppbevaring med skuffer og skap, eller om du bare ønsker et enkelt bord til å pynte opp gangen med.

Adam Robinson Design plassbygd utebenk

Sue Stubbs for Adam Robinson Design

Spesiallagde møbler er også en god løsning i hagen eller på terrassen. En sittegruppe eller en enkel krakk utenfor inngangspartiet tar seg godt ut.

 

Hvor ville du hatt et plassbygd møbel?

Legg inn en kommentar