Oppbevaringsmoduler

Montana baderomsmoduler

Montana

Vi ser stadig flere butikker og produsenter som kommer med løsninger kunden kan tilpasse selv. Man vil ha et personlig hjem selv om man handler møblene i helt vanlige butikker. Oppbevaringsmoduler gir et hav av muligheter når du skal sortere ting og tang i alle rom. Modulsystemene gir deg også mulighet til å være kreativ og skape dine helt egne møbler. En boks, et skap eller et par skuffer kan kombineres med ben for å få akkurat det nattbordet du var ute etter. Ingen rom skal bli glemt og man får nå også tak i flere modulbaserte oppbevaringsløsninger til baderommet.

Stringhyller vitrineskap

String

Det er ingen dårlig idé å se på produsentens egne inspirasjonsbilder. Her får du alltid se de mest nytenkende kombinasjonene. Hvem sier  at du ikke kan bruke String-hyllene som et vegghengt vitrineskap?

Montana garderobe

Montana

Skuffer og skap i alle størrelser gjør at du kan planlegge ut ifra hva du eier og hva du trenger plass til i garderoben. Hyllemoduler er også kjempefint hvis du skal lage en sittebenk med oppbevaring under.

Muuto Stacked skohylle

Muuto

Stacked systemet fra Muuto er enkelt, og har få forskjellige deler. Likevel finnes det mange bruksområder for disse modulene også. Hva med en skohylle med det lille ekstra?

 

By Lassen oppbevaringsmoduler éntre

By Lassen

Når det enkle er det beste, er det også helt greit å bruke modulene på en forutsigbar måte. Resultatet blir likevel et møbel som du har kombinert på din måte, etter dine behov. Ønsker du et kreativt oppsett av moduler, men syns det er vanskelig å se for seg hvordan det kan bli, har mange butikker egne tegneprogram til sine oppbevaringsmoduler. De ansatte i butikkene har også ofte mange gode løsninger som man kanskje ikke ville ha tenkt på selv.

Har du oppbevaringsmoduler i ditt hjem?

One thought on “Oppbevaringsmoduler

Legg inn en kommentar