Smarte oppbevaringsløsninger til entreen

Knagger i entreen

Pia Ulin for Residence

De aller fleste har bittesmå entreer. Det er kanskje et av de rommene man oppholder seg minst i, men på den andre siden er det også det første rommet man ser når man kommer inn i et hjem. Entreen bør være ryddig for å virke innbydende, og da trengs det gode oppbevaringsløsninger. Det finnes alltid en løsning for entreen, men noen ganger er man nødt til å revurdere hva man skal oppbevare i gangen. Det kan være lurt å oppbevare jakker og sko som brukes sjelden et annet sted, og kun ha det som brukes ofte i entreen. Enten dere er en stor familie, eller du bor alene, har vi samlet noen smarte oppbevaringsløsninger for entreen.

 

Skoskap

Skoskap liten gang

Eve Wilson for Homes to Love

Skoskapet har tatt over for skostativ for lenge siden. Det å få skoene bort fra gulvet og ut av  syne hjelper utrolig mye på atmosfæren i gangen. Synes man det blir for mye jobb å plukke opp skoene fra bakken hver dag, kan man ha et lite skostativ i tillegg til de skoene som brukes mest.

 

Garderobeskap

Smalt garderobeskap i liten entré

Alvhem

I en gang som er litt bredere enn dørbredden, kan man få plass til et garderobeskap. De grunne garderobeskapene gir masse oppbevaring og fungerer som forlengelse av en sittebenk.

 

Klesstativ

Klesstativ i gangen

Passion Shake

For en som ikke har all verdens med sko, men mange jakker og vesker, kan et klesstativ være løsningen. Klesstativet gjør at rommet føles mer luftig.

 

Spesialtilpasset

Skrå vegger oppbevaring entré

Stadshem

I leiligheter med mye kriker og kroker, og i de aller minste entreene, bør man se på muligheten til å få noe spesialtilpasset. Er man nevenyttig kan man også lage noe selv. Et par enkle vegghyller klarer de fleste å lage, og det gir mer en nok plass for de fleste.

 

Hvor stor er din entré?

Legg inn en kommentar