Ommøblering

main.original.640x0c

via My Domaine

Er du en som ofte ommøblerer hjemme, og ender det alltid med at du flytter tingene tilbake fordi det ikke ble en god løsning like vel?

Det er lurt å ommøblere av og til, man kommer på nye gode løsninger som passer rommet bedre og gir bedre flyt. Men noen ganger er det slik at det man har tenk blir feil i praksis, enten det blir for trangt eller man ikke får plass til alt man trenger. Et godt tips kan være å lage en modell for rommet. Bruk et ark som skal forestille rommet, og lag små modeller av møblene du har. Husk å lage alt i riktig målestokk. Man ser fort om rommet vil fungere eller ikke. Har rommet ulike soner er det viktig å passe på at de får den plassen de trenger. Tegn opp gangsonen mellom ulike sonene, for å se om plassen er stor nok. Prøv å tenkt utenfor boksen, noen ganger kan det være lurt å snu rommet helt rundt for å finne de beste løsningene.

SFD95BE21FD42024181AE447E2C3FC27BB2_2500x

via Fantastic Frank

Skrivebordet trenger ikke alltid å stå inntil veggen.

 

Toorak-7-590x847

via Christopher Elliott Design

Prøv å ikke vende alle møblene mot TV-en.

Homepolish-10324-home-design-0a777503-1350x900

via Homepolish

Noen ganger må man innse at de møblene man gjerne skulle hatt i spisestuen eller stuen ikke får plass, se da om de kan stå et annet sted i huset. Hvem har sagt at skjenken ikke kan stå på soverommet?

 

Hva er dine beste tips til ommøblering?

One thought on “Ommøblering

Legg inn en kommentar