Nytt kjøkken med eldre fronter

Mørkt trekjøkken

Benjamin Vandiver

Har du et eldre kjøkken er nok drømmen å pusse det helt opp, og få et nytt og moderne kjøkken. Selv om dette er drømmen for mange, stopper den ofte der på grunn av kostnadene det er å pusse opp et kjøkken. Det er gjerne gamle kjøkken med fronter i treverk folk er missfornøyd med, da de føler dette ikke passer inn i dagens trender.

Er kjøkkenet fortsatt funksjonelt, er det mye man kan gjøre med det man allerede har. Mange velger å pusse ned frontene og male de i en ny og moderne farge. Men når du skal male et gammelt kjøkken, er det mye jobb. Man bør pusse og male helst tre ganger for å få et godt resultat. Så i dag vil vi vise flere metoder for å få et moderne kjøkken uten å bytte ut frontene.

Gammeldags kjøkken i trendy stil

@organic_everything

På bildet over ser man at det er eldre fronter, men helheten passer absolutt inn i dagens trendbilde. Her er veggene malt i en jordfarge, og fargen på frontene er hentet opp igjen i spisebordet. Flisene er nye og henter opp farger fra andre steder på kjøkkenet.

Rødbrune kjøkkenfronter

Jacqui Way for The Design Files

Er man glad i fargen på treverket på frontene, er det en god idé å fortsette med den fargen flere steder i rommet. For å skape spenning er det fint med elementer i andre materialer. Her er rødbrunt treverk kombinert med terrakotta og teglstein.

Nytt kjøkken med gamle fornter

Hither and Thither via Cup of Jo

En moderne farge på veggene gjør mye for helheten. Tilsetter man moderne møbler så stilen ellers i rommet er moderne, blir det gamle kjøkkenet en fin kontrast i rommet.

Tidløst kjøkken trefronter y-stoler

Architectural Digest

Kjøkkenfronter i lyst treverk virker moderne mot mørkere treslag. Moderne designklassikere i mørkt treverk gjør kjøkkenet tidløst.

 

Når byttet du kjøkkenfronter sist?

Legg inn en kommentar