Nyheter fra Northern Lighting

Det er alltid spennende med alt som er norsk, og stadig flere norske designere og produsenter kommer nå på banen med spennende produkter. En produsent som har klart å bygge opp et godt varemerke her i Norge er Northern Lighting. De har etterhvert fått en stor katalog med et bredt spekter av lamper for en hver smak. De har alt fra det enkle, til det mer klassiske, til de produktene som virkelig skiller seg ut. I år har det kommet flere nye produkter designet av norske og utenlandske designere som kan gi skandinaviske hjem det lille ekstra som mange føler de mangler i boligen.

 

Meld

Meld er en pendellampe laget av glasert steintøy. Steintøyet står fint i kombinasjon med andre naturmaterialer, men kan også brukes som kontrast til en mer striglet og minimalistisk stil. Den lille skjermen gir et konsentrert lys, så lampen passer perfekt over spisebordet eller kjøkkenbenken. Tre stykker på rekke gir en fin effekt.

 

Buddy Wall

Vegglampen Buddy har et utrolig enkelt design, men noen ganger er det enkle det beste. De avrundede former og den forsiktige fremtoning underbygger en naturlig interiørstil så vel som den skandinaviske stilen. Perfekt som leselampe over sengen, men kan også for eksempel brukes på rekke over kjøkkenbenken.

 

Balancer

Balancer er en gulvlampe der designet spiller på balaseelementet vi har sett mye av i lampedesign de seneste årene. Den tunge foten og de grafiske formene gir et maskulint uttrykk. Armen kan stilles i ulik høyde og er derfor super som leselampe over sofaen eller godstolen.

 

Circle

Circle er lampen som skaper et blikkfang i rommet. De trendy Art Deco formene står fint til møbler i nordisk stil. Aller finest er de i par, hengende nær en vegg eller i et mørkt hjørne.

 

Over Me

Over Me kan ved første øyekast virke litt vel enkel i designet. Men denne tak- og vegglampen har et spredt lys som mange kan ha bruk for. Opalglasset er omkranset av en metallring som kommer i både hvitt, blått og grått. Bruker man den som taklampe gir den et spredt lys mot gulvet, og på veggen blir denne lampen et spennende element i rommet.

 

Hvilken lampe fra Northern Lighting er din favoritt?

Legg inn en kommentar