Nye steder å plassere julestjernen

Julestjerner over spisebordet

Ellos

I morgen er det første søndag i advent, og det er på tide å henge opp julestjernen. Stjerner er dekorativt og gir en god stemning i hjemmet, men det er ikke bare i vinduet man kan ha julestjernen.

Hvorfor ikke bytte ut lampen over spisebordet med julestjerner i ulike farger og størrelser. Er du av de som faller for nye hvert år, er dette en god idé for å få brukt alle du har. Bildet ovenfor har stjerner i hvitt, sølv og gull og passer fint til resten av julepynten. Alle stjernene behøver ikke være tilkoblet til strøm, så lenge man får nok lys over spisebordet.

Julestjerne på glassdør

Line Klein  og Marie Graunbøl  for Broste Copenhagen

Har du glassdører eller glassvegger i hjemmet, kan julestjernen også pynte opp der også. Stjernen på bildet over blir som et ekstra dekorelement til juletreet siden pynten er i samme farge.

Julestjerne i vinduskarmen uten oppheng

@lisbet_e

Hvem har sagt at julestjernen må henge? Den passer like godt som dekor i vinduskarmen. En god ide for de som leier og ikke har mulighet til å henge opp i vinduet.

Elisabeth Heier julestjerne

Elisabeth Heier

Pynt også soverommet til jul. En julestjerne kan fint byttes ut med den vanlige nattbordslampen i julen. Det duse lyset er også behagelig når man skal legge seg og når man står opp om morgenen.

 

Hvor skal du plassere julestjernen i år?

Posted in: Jul

Legg inn en kommentar