Nye gardiner før jul

Beige gardiner blå sofa

Derek Swalwell og Hecker Guthrie for The Design Files

Nå som julen har kommet, og man skal arrangere juleselskap, vet vi at det er mange som føler en trang for å friske opp i hjemmet. Det er flere enkle endringer man kan gjøre som ikke krever særlig innsats. Et par nye gardiner kan være akkurat det stuen trenger før man kan ønske julegjestene velkommen. Vi har tidligere skrevet om hvordan man skal henge opp gardinene, så i dag skal vi gi våre tips til gardiner til stuen.

Plommefargede fløyelsgardiner i stua

Anders Bergstedt for Stadshem

Fløyel er et av de mest populære tekstilene for tiden, og det er ingen ting i veien for å bruke fløyel flere steder i rommet. Fløyelsgardiner gir en elegant stil, samtidig som det føles lunt og innbydende. Har man grå vegger, men ønsker mer farge på gardinen kan man velge gardiner som er like mørke som veggen, men i en farge som passer paletten i resten av rommet.

Blågrønne vegger beige lingardiner

Shannon McGrath for Hecker Guthrie

Har man mørke vegger, kan man godt velge lyse gardiner. Beige lingardiner passer utrolig godt til blågrønne nyanser. De lyse gardinene fremhever vinduene og utsikten.

Grå vegger gardiner i samme farge

Paul Massey for House and Garden

Et rolig uttrykk får man ved å velge samme farge på gardinene som på veggene. Man får den lune stemningen som tekstilet gir, samtidig som gardinene ikke tar oppmerksomhet fra interiøret ellers.

 

Hvordan gardiner har du i din stue?

One thought on “Nye gardiner før jul

Legg inn en kommentar