Nye designsamarbeid for IKEA

IKEA Hay Chair

Du kjenner kanskje igjen navnene på produsentene Tom Dixon og Hay? Kanskje har du flere av deres produkter i hjemmet også. Tom Dixon har blitt kjent for sine mange lamper i gylne metaller og dype fargetoner. Hay er heller ikke et ukjent navn for de fleste. Med sitt enkle design og duse fargetoner, er det design som passer de fleste skandinaviske hjem.

Det disse designerne har til felles er at de nå har inngått et samarbeid med IKEA. IKEA jobber for at alle skal ha råd til godt design, og har de siste årene samarbeidet med mange kjent navn innenfor bransjen.

IKEA Hay lamp

IKEA hay table

IKEA HAY

Det er ikke like mye de har delt av hvilke produkter vi vil komme til å se i kolleksjonene som kommer i 2017. I Hays kolleksjon er det flere produkter som er klare allerede og vi får se både bord, lamper og stoler, og ikke minst – de har redesignet den blå IKEA-posen for anledningen.

IKEA Tom Dixon

Angående Tom Dixons kolleksjon har de kun kommet ut ett bilde av kolleksjonen, og det er et bilde av det som tilsynelatende er et møbelben. IKEA og Tom Dixon har likevel sagt at kolleksjonen vil ha fokus på sittemøbler.

 

Kilde og bilder: IKEA

 

Vi gleder oss til produktene er i butikk, det blir en tur på IKEA for oss i hvert fall. Hva med deg?

One thought on “Nye designsamarbeid for IKEA

Legg inn en kommentar