Ny årstid betyr nye tekstiler

Okergult ullpledd

The Future Kept

Høsten har kommet og vi er klare for nye endringer i hjemmet. Det er tid for å ta bort sommerlette gardiner i pastellfarger, og begynne å skape den lune, hyggelige stemningen vi alle forbinder med høsten. Høsten er ofte kald og kan oppleves trist for mange da det bare blir mørkere og mørkere ute. Derfor er det enda viktigere at vi trives hjemme.

Det å gjøre interiøret klar for ny sesong, betyr ikke at alt man har i hjemmet må skiftes ut. Men fokuset på tekstiler øker i denne kalde årstiden vi nærmer oss. Både farger og hvilke materialer du bruker er viktig å tenke på nå. Forskjellig type ull og grove tekstiler gir en lun atmosfære, og med varme farger blir stilen komplett. Håper du blir inspirert og klar for mørketiden med disse inspirasjonsbildene.

Stue Pasteller høst

Adore Home Magazine

Ikke alle pastellene må pakkes bort. Tilføy varme pasteller i form av skinn og strikk, og interiøret blir med én gang lunere.

Soverom høststemning

Laure Joliet for Domino

Noen ganger skal det ikke mer til en et enkelt pledd ved fotenden av sengen.

Soverom gammelt nattbord rosa lin

Idha Lindhag for Abkasha

Linsengetøy gir masse liv til interiøret, rosa passer både til sommer og høst, men gå for mørkere farger på resten av tekstilene om høsten.

Hengestol høst

van het kastje naar de muur.

Ta inn hengestolen for sesongen og skap høststemning med pledd og puter i grønt og grått.

 

Hva er viktig for deg i høstperioden?

Og husk, del gjerne hjemmet ditt med oss på instagram! #tidsrominterior

Legg inn en kommentar