Norske Instagram-kontoer du bør følge

Vi, som mange andre, søker stadig etter ny inspirasjon, og bruker daglig Instagram. Er du, som oss, glad i interiør, og ønsker en daglig dose inspirasjon er det vært å ta en tur innom disse norske kontoene.

Elisabeth Heier instagram

@elisabeth_heier

Mange har kanskje lest bloggen til Elisabeth Heier. Elisabeth jobber som interiørdesigner og deler bilder av hjemmet sitt, og andre inspirerende miljøer både på sin Instagram-konto og bloggen. Her blir du inspirert av gode materialkombinasjoner og bildevinkler. Elisabeth er alltid oppdatert på hva som er nytt innenfor interiør, så her er det lett å bli fristet til nye innkjøp. Du finner henne på instagram under navnet Elisabeth_heier.

Stylizimo instagram

@stylizimoblog

Bak kontoen Stylizimoblog står Nina Holst. Nina er en stol inspirasjon for mange interiørelskere, og gjennom sin Instagram deler hun bilder av minimalistiske interiører. Har du sansen for hvit-, grønn- og naturtoner, er Stylizimoblog kontoen for deg. Her er det mye inspirasjon og hente!

Onlydecolove instagram

@onlydecolove

Katerina Dima er personen bak kontoen. En meget dyktig fotograf som alltid får frem det beste i bildene. Her blir man både inspirert av både interiøret og stylingene. Liker du en nordisk stil med en naturlig fargepalett er dette kontoen for deg. Skulle du være litt småsulten, finner du også inspirasjon til noen gode frokoster og lunsjer hos onlydecolove.

 

Hvem er din norske Instagram-favoritt?

Legg inn en kommentar