Nattbordslampen

Vegglampe soverom

Entrance Mäkleri

Det er med lamper som det er med stoler – det er lett å bli hekta. Mange vil gjerne at alle husets lamper skal ha perfekt design med sitt eget særpreg. Men de fleste ser nok etter hvert at ikke alle husets lamper kan være like flotte, for når det er 10 forskjellige lamper i et rom, er det klart at uttrykket blir rotete.

Et sted man helt klart kan satse på den særegne lampen er på nattbordet. Det er flere grunner til det – på soverommet er det generelt få lyskilder som kjemper om oppmerksomheten, og i tillegg er det akkurat området rundt sengen som skal ha oppmerksomheten i soverommet. Men hva skal man egentlig tenke på når man skal gå til innkjøp av en nattbordslampe? En ting er helt sikkert – design er ikke alt. Vi har samlet våre tips til hvordan du finner den nattbordslampen som passer akkurat deg.

Vegglampe nattbordslampe

Valdemarsro

En gammel klassikker er vegglampen. Det var noen år da man omtrent ikke brukte vegglamper, men vi ser at stadig flere våger seg inn på det territoriet igjen. Vegglampen gir mer plass på nattbordet, og gir da muligheten til å enten droppe nattbord eller velge de helt små variantene.

Nattbordslampe

Fantastic Frank

Ikke alle trenger leselys ved sengen, og da kan det være fint med en dekorativ lampe med opalglass. Det gir et mykere lys som mange vil foretrekke både morgen og kveld.

Gyllen veggfarge soverom

Cim Ek

Det mange glemmer er at også skrivebordslamper kan brukes som nattbordslampe. De har gjerne et nettere design som passer inn i moderne hjem. Dette er lampen for de som ønsker en god mengde lys.

Forskjellige nattbord og lamper

Entrance

Det er ingen grunn til at man må ha like lamper på begge sider av sengen. To forskjellige lamper er fint når den ene parten vil ha mye lys og den andre vil ha litt mindre lys. Da får begge det akkurat som de vil. Har du valgt å droppe nattbordet på den ene siden av sengen kan du godt gå for en gulvlampe for å balansere uttrykket.

 

Hvordan nattbordslamper har du?

One thought on “Nattbordslampen

Legg inn en kommentar