Nattbordsinspirasjon

Gamle kofferter som nattbprd

Livet Hemma

De fleste kjøper ferdige nattbord, gjerne samtidig som man går til innkjøp av ny seng, men det er ikke alltid at man har behov for et standard nattbord, og mange har allerede noe i hjemmet de kan bruke. Et nattbord bør ha plass til det du har behov for. De fleste ønsker å ha plass til en lampe, mobilen og favorittboken eller -bladet.

IKEA krakk som nattbord

My Dubio

Er du ikke en lesehest, men har behov for plass til mobilen eller vekkerklokken, kan en liten krakk være nok. Bildet ovenfor er av en standard IKEA krakk, men ser absolutt ikke kjedelig ut etter et strøk maling. En liten plante gjør det soverommet med en gang litt hyggeligere.

Skrivebord ved sengen som nattbord

Pella Hedeby

Mange må ha kontorplassen på soverommet på grunn av plassmangel. Hvis skrivebordet er plassert inntil sengen, kan den også bli brukt som nattbord. Pass da på at kontorpulten er ryddet før du legger deg. Dekorer gjerne pulten med en lampe, litt planter og et bilde.

IKEA Vittsjö som nattbord

@juthamat_by_jem

Har du lite oppbevaringsplass ellers, kan et nattbord fint fungere som annen oppbevaring på soverommet. Her er det lurt å tenke på hva man skal oppbevare, og om man bør ha skap eller åpne hyller. Nattbordet behøver ikke være i en standard høyde, det kan gjerne være høyere enn sengekanten.

Huske som nattbord

Rachel Whiting for House and Garden

Liker du en mer leken og avslappet interiørstil, så hvorfor ikke bruke en huske som nattbord? En enkel DIY om du ønsker det. Det eneste du trenger er en planke, litt tau og to kroker. Lag to hull i platen, og tre tauet igjennom før du knyter. Fest tauet i to kroker i taket og så har du et helt spesielt nattbord.

 

Hvordan ser ditt nattbord ut?

One thought on “Nattbordsinspirasjon

Legg inn en kommentar