Montana Hall Edition

Montana Hall rundt speil

I dag skal vi dele en stor nyhet for designentusiastene. Den danske modulprodusenten Montana har rukket å bli veldig populært i Norge. Montana har et stort utvalg moduler i massevis av farger, og nå har de nok en gang utvidet sortimentet. I februar slipper de sin nye Hall Edition, med alt du skulle behøve at moduler til entreen. Skoskap, hattehyller, knaggrekker og ikke minst de supersmarte vegghyllene med skjult oppbevaring. Det er bare å glede seg.

Montana stang med kroker

Vegghyllene kan brukes til det du skulle ønske enten det er hatter, votter eller pynt. Med den praktiske veggstangen kan du velge om du vil henge opp kåpen på en fin kleshenger, eller kun holde deg til de fine krokene som følger med.

Montana entremøbler

Her ser man vårt nye favorittmøbel for entreen. Denne praktiske vegghyllen skjuler alle hansker, skjerf og nøkler. Perfekt for de som ikke har plass til store kommoder. Til venstre kan du også se den tradisjonelle skohyllen som Montana har gjort hakket mer moderne.

Montana Skoskap

Skoskapet i seg selv ser ut som et helt vanlig skoskap. Men det som gjør Montanas skoskap helt genialt er at du kan velge selv hvor mange moduler du vil bruke, og hvordan du vil sette de sammen. På rekke, på rad, alene eller i gruppe.

 

Alle bilder: Montana

 

Hvilken modul er din favoritt?

Legg inn en kommentar