Mønstrete fliser

Mønstrede fliser i gangen

Kifkef

Da marokkanske fliser kom på det norske markedet for noen år siden, fikk man se hvordan mange av mønstrene som var like som de som ble brukt i norske oppganger og lignende i gamledager. Mange av de mønstrede flisene man får tak i nå, er tidløse. Passer de til arkitekturen og stilen i ditt hjem, kan du være trygg på at flisene ikke vil være ut etter kort tid.

For noen år siden var det nesten bare betongfliser man fikk tak i om man ville ha mønstrede fliser, men nå ser vi at mange av de nye flisene på markedet har forskjellige mønstre i fine fargekombinasjoner. Man får tak i både grafiske og organiske mønstre i de fargene og overflatene man selv skulle ønske.

Mønstrete fliser gir utrolig mye karakter til et rom. Vi liker best når flisene blir brukt som et fokalpunkt i rommet – det kan være på gulvet i en gang, i sprutsonen på kjøkkenet, eller alle eksemplene du ser på bildene under.

Mønstrede fliser servant

Byron Beach Abodes

På dette badet har man fremhevet de utenpåliggende rørene ved å ha mønstrede fliser hele veien opp til taket og rundt hele benkeplaten. Passer fint på bad hvor man ikke har behov for speil over vasken.

Mønstrede fliser i trappen

Claire Zinnecker Design

En enkel detalj i en ellers nøytral trapp. Denne løsningen gir en sommerlig følelse og passer derfor perfekt i sommerhuset.

Marokkanske fliser kjøkkenøy

Shadowplay Design

Ikke alle kjøkken kler fliser i sprutsonen, men da kan du jo prøve fliser under kjøkkenøya. Vi kan ikke få sagt det nok – slike fliser gir rommet virkelig karakter.

Marokkanske fliser på balkongen

WHAT_Architecture

Mønstrede fliser i organiske mønstre er like fine ute som inne. En pregløs uteplass blir mer frodig med mønstrede fliser – selv med fravær av planter.

 

Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å finne de flisene som passer i ditt hjem.

 

Har du mønstredefliser i ditt hjem?

One thought on “Mønstrete fliser

Legg inn en kommentar