Minimalistisk design til terrassen

Kartell stoler ute

Natalie Hunfalvay for Adam Robinson Design

Vi ser tydelige minimalistiske tendenser når det kommer til årets uteromstrender. Møblene skal gjerne være i lakkert aluminium, og plantene skal ha minst mulig blomster. Dette tyder på at man vil at uterommet skal reflektere stilen inne i huset, noe vi er tilhengere av. Vi har funnet noen av våre designfavoritter til uterommet, så for en stor dose minimalistisk terrasseinspirasjon, les videre.

På bildet over ser du Kartells Master stol. Dette er egentlig en innestol, men siden Kartell er kjent for sin bruk av plast kan de fleste av deres ikoniske møbler brukes ute. Master er designet av Philippe Starck som en hyllest til tre av verdens mest kjente designstoler – Syveren, The Tulip og The Eiffel Chair.

HAY Palissade

HAY

Bouroullec-brødrene er en av de mest kjente duoene i interiørverdenen for tiden. De kommer stadig med nye produkter og et av årets mange design er disse hagemøblene fra HAY. Fargene og de rette linjene er supertrendy og passer skandinaviske hjem. Med disse møblene kan man få mange forskjellige uttrykk alt ettersom hva man kombinerer de med.

Menu WM String Chair hagestol

Menu

WM String stolen fra Menu finnes både som spisestol og hvilestol. Denne stolen har det typiske moderne uttrykket som kan stramme opp enhver hage. Er man av typen som ikke liker hagearbeid, men som likevel vil ha et minimalistisk uterom, kan denne stolen få enhver naturtomt til å se mer planlagt ut.

Grønne utemøbler

Stil Inspiration med Pella Hedeby

Her er det kombinert møbler fra Fermob og blomsterpotter fra Bacsac  i en styling gjort av svenske Pella Hedeby. Møblene har stramme linjer som gjør dette uterommet minimalistisk, samtidig føles det naturlig med jordtoner og myke innslag både i potten og putene. Alle rom trenger kontraster, og den største kontrasten til minimalistiske gjenstander er myke gjenstander. Blomsterpottene fra Bacsac er myke med rette former som glir flott inn i et minimalistisk uterom. De finnes i alle mulige former, farger og størrelser.

 

Hva er din designfavoritt til uterommet?

Legg inn en kommentar