Miks av stoler rundt spisebordet

Forskjellige Eames stoler spisestue

Alexander White

Trenden med å mikse ulike stoler rundt spisebordet har vært stor i flere år. Det å kombinere ulike stoler gir ikke bare kjøkkenet eller spisestuen en ny vri, men kan også være en lettere og billigere måte å oppdatere spisestuen på. I bruktbutikker, på loppemarkeder og finn.no finner man et stort utvalg kvalitetstoler til gode priser.

Har man lagt sin elsk på en designstol, er det ikke nødvendig å kjøpe et helt sett med like stoler. Noen vil kanskje samle flere over tid, mens andre ser at de kun trenger én. Uansett er det en god idé å blande dyre designstoler med andre rimeligere stoler rundt spisebordet. Kjøper du kun rimeligere stoler, er det enkelt å male de for å få en fin kombinasjon.

Miks av stoler rundt spisebordet

vtwonen

Har du et lekent hjem, kan stoler i ulike farger men i samme nyanse passe godt.

Miksede stoler spisestue

Robbie Lawrence for Cereal

Foretrekker man en strammere stil er stoler i samme farge veien å gå. Da kan man leke seg med ulike former og linjer på stolene.

Forskjellige stoler spisebord

Sarah Kaye

Man trenger ikke et langbord for å ha forskjellige stoler. Også et lite spisebord med to forskjellige stoler gir et tøft preg til interiøret.

Designstoler spisestue

Petra Bindel for Elle Decoration SE

En stolsamlers drøm er å ha plass til flest mulig designstoler. Vi liker godt kombinasjonen med å blande noen av klassikerne som Y-stolen, 7-ern og Eames stolene.

 

Hva synes du om å kombinere ulike stoler rundt bordet?

One thought on “Miks av stoler rundt spisebordet

Legg inn en kommentar