Materialmiks: Tre og marmor

Marmor kjøkkenøy

One Kings Lane

Vi er opptatte av å skape gode kombinasjoner i hjemmet, både når det gjelder farger og materialer. For oss er gode fargekombinasjoner og materialmiks veien til et spennende interiør. Vi snakker mye om farger og hvor viktig det er med kontrastfarger, og uansett hvor glade vi er i å snakke om farger, er det hvordan man kan kombinere ulike materialer vi tar for oss i dag – nærmere bestemt kombinasjonen av tre og marmor.

Naturmaterialer har lenge vært i trendbildet. Treverk er en selvfølge i mange hjem, mens marmor kommer og går i trendbildet. Det er ikke den nyeste trenden, men vil nok fortsette å finnes i de fleste hjem en god stund fremover. Marmor kan virke kjøling, og det er nettopp derfor vi liker så godt kombinasjonen med marmor og tre. Sammen med treverk får marmoren med en gang et lunere innttrykk, samtidig som treet oppleves mer moderne mot den glatte marmoren.

Kombinasjonen av marmor og treverk har nok mange sett før, men ved å bruke mørkt treverk, vil kontrasten komme tydeligere frem, og sette et mer personlig preg.

Marmor og mørkt treverk kjøkken

Janis Nicolay for  Style At Home

Blandingen av tre og marmor balansere et ellers enkelt og stilrent kjøkken. Kombiner gjerne marmor og mørkt tre med grønne planter.

Marmorfliser parkett

Topp Tiles

Heksagonfliser er utrolig populært for tiden, og en den perfekte formen når du skal lage en fin overgang mellom parkett og fliser ved terrassedøren.

Gammelt nattbord marmor

Laura Metzler for West Elm

Mindre innslag av marmor gir en god dose glam til et enkelt nattbord.

 

Hva synes du om kombinasjonen av marmor og mørkt treverk?

One thought on “Materialmiks: Tre og marmor

Legg inn en kommentar