Hvordan lykkes med gyllenbrune vegger

Alvhem via Coco Lapine Design

Gult og brunt er to farger som er veldig aktuelle i tiden fremover. Det er kanskje de fargene som færrest har som yndlingsfarger, men likevel har de gode egenskaper som mange kan like. De gule og brune fargetonene er varme og lune, som mange ønsker at hjemme sitt skal være. Selv om det kanskje virker skummelt for noen, er de gyllenbrune fargene spesielt fine som veggfarge.

Gyllenbrunt i kombinasjon med nøytrale farger, og flere typer treverk som på bildet over gir en naturlig interiørstil.  For at de gyllenbrune veggene ikke skal virke kjedelige,  er det viktigste å tenke på at man bruker en variasjon av nyanser og materialer.

@oslodesignfair

Gyldenbrunt er fint i både lyse og mørke toner. Velger du en mørk tone som på bildet over, er det fint å kombinere med flere mørke nyanser av sort og grått. For å bryte opp og skape en kontrast er lysere grå og kremtoner et godt valg. Den naturlige følelsen fra de gyllenbrune veggene blir strammet opp, og gjort mer moderne med harde overflater som speil og marmor.

Livet Hemma

Gyllenbrune vegger blir et fint bakteppe for kritthvite elementer. Den hvite veggtavlen blir et ordentlig blikkfang, og føles ren og ryddig mot den støvete veggfargen.

Bang & Olufsen

Et skikkelig varmt og elegant hjem får man ved å blande de varmeste fargene i fargesirkelen. De gyllenbrune tonene passer fint med bringebærrødt og flere støvete nyanser av syrin og burgunder. Man trenger ikke alltid se til den andre siden av fargesirkelen for kontraster, her er det fargestyrken i sofaen bryter opp den ellers støvete paletten.

Wendell via Trendenser

På soverommet er det lurt å velge en mer dempet variant av den gyllenbrune fargen. Sammen med flere nyanser av hvitt oppleves rommet rolig, uten å bli kjedelig.

 

Har du eller har du hatt gyllenbrune farger på veggene?

One thought on “Hvordan lykkes med gyllenbrune vegger

Legg inn en kommentar