Lun høst

LysfatVia Rue

Man vil alltid komme tilbake til trenden der man blir inspirert av naturen og dens farger, men det er særlig i høst- og vinterhalvåret at man trekker naturfargene inn i hjemmet. Noe av grunnen er at disse fargene ligger i den varme delen av fargesirkelen. Nå er det på tide å gjøre hiet vårt klart for den kalde vinteren.

Vi tilbringer mye tid i hjemmene våre, og kanskje spesielt i løpet av det halvåret vi er inne i nå. Det er tid for stearinlys, store tekopper og å krype opp i godstolen med et varmt pledd. Vi ønsker å skape en lunhet i hjemmet, kjenne varmen fra peisen og finne frem tøflene. Innkjøp av stearinlys er vel et must for de fleste om høsten, og man ser at butikkene har fylt opp hyllene med alle høstens farger.

TheApartmentGulvteppeVeggteppeVia The apartment

For oss som blir litt småfrysende når temperaturen synker, er det flere faktorer som spiller inn for å skape en god og lun stemning i boligen. Et godt og varm gulvteppe varmer godt, og følger man trenden med veggtepper, øker også lunheten.

doc_1244_1.jpg.ashxVia Slettvoll

MissonipleddPledd fra Missoni Home

Ta i bruk behagelige naturfarger for å skape et lunt inntrykk. Gå til innkjøp av et godt og varmt pledd i varme høstfarger.

GlassTeracottakrukkerVia My home

Gi boligen en naturfølelse ved å ta i bruk elementer fra naturen, finn blomster og kvister som du kan sette i dekorative vaser.

Ignite-SensesVia Style med pretty

Belysning er viktig i tiden fremover. Telys lyser opp de sene høstkveldene, og gir et behagelig lys.

 

Vi liker høsttiden veldig godt, og et høsttegn for oss er når det kommer røyk ut av pipene i nabolaget. Hva er et godt høst tegn for deg?

Legg inn en kommentar